Fluxxio

KMO Portefeuille

Ben jij een KMO of vrij beroep en ben je gevestigd in het Vlaams gewest?

Als kleine onderneming (dit betekent minder dan 50 voltijdse werknemers en minder dan 10 miljoen euro omzet) geniet je van 40% steun via de KMO-portefeuille.

Je ontvangt maximaal € 10 000 per jaar

Goed om weten!
De steunmaatregel geldt

- zowel voor ondernemers in hoofdberoep als voor ondernemers in bijberoep

- zowel voor BTW-plichtige ondernemers als voor niét-BTW-plichtige ondernemers

Registratienummer : DV.A236836

Welke diensten aangeboden door Fluxxio kunnen gesubsidieerd worden via de KMO-portefeuille?

De basisdienstverlening vertrekt vanuit het HR ADVIES dat we willen bieden dat gericht is op het verbeteren van de werking van HR (dienst) van uw onderneming.  Een goed ‘intake-gesprek’ van de probleemstelling is de start van alles (PLAN) waarna een analyse volgt.  Dit is een verzameling van schriftelijke, specifieke, waardevolle bevragingen (collectieve intake, individuele survey en intervieuws) dat resulteert in een ‘reflectierapport’ (SCAN).  Dit rapport is specifiek en uniek in aanpak omdat we op 5 domeinen inzoomen binnen de HR werking: structuur, skills, proces, systemen en bewustzijn.  Daarna volgt een sterk advies via aanbevelingen naast het rapport (ADVIES), een implementatieplan en de begeleiding bij de implementatie (ROADMAP/ACT).  Deze werkwijze is uitsluitend of hoofdzakelijk gericht op het verbeteren van de huidige werkingen en begeleidt de HR teams/werking van de onderneming naar een duurzame en verbeterde oplossing. 

Het advies draagt bij tot de versterking, groei of transformatie van de HR afdeling van de onderneming in Vlaanderen. Ons advies is professioneel, neutraal en onafhankelijk en wordt op ethisch verantwoorde wijze verstrekt.  Het is op maat van de onderneming, fundamenteel onderbouwd en laat toe om een beslissing te nemen over de haalbaarheid van een project. 

Enkele voorbeelden waarvoor u beroep kunt doen op de kmo-portefeuille 

  • Executive coaching van HR verantwoordelijken (CEO in KMO) 

  • In kaart brengen en voorstel tot verbetering van de HR processen 

  • In kaart brengen van HR Systemen 

  • In kaart brengen van competenties (kennis, vaardigheden en attitude) van het HR Team 

 

Met vragen over onze dienstverlening en de kmo-portefeuille kan je uiteraard bij ons terecht: info@fluxxio.be Op de website van het Agentschap Ondernemen vind je alle informatie over het gebruik van de kmo-portefeuille. {{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x